Zubadan Ecodan Tároló Modulos rendszerek

Ecodan split tárolómodulos rendszerek

A split rendszerben az energiát hűtőközegként szállítjuk az épületig. A lemezes hőcserélő a beltéri Ecodan egységben található. A split rendszer növeli a berendezés hatékonyságát, jóval előnyösebb megoldás ha nagyobb távolságot kell áthidalni a beltéri és a kültéri egység között.

A legújabb generációban csak fűtő, valamint reverzibilis fűtő-hűtő üzemmódra szolgáló tárolómodulok állnak rendelkezésre. Ügyelve a gyors, és hatékony HMV előállításra gyárilag beépített külső lemezes hőcserélőn keresztül történik a használati melegvíz gyártás a 200, vagy 300 literes tartályokba.

Ajánlatkérés!

Ecodan tárolómodulos beltéri egység – kis helyigény, letisztult dizájn

A beépített tárolós Zubadan Ecodan rendszereket elsősorban olyan épületekhez, lakásokhoz javasoljuk, ahol a hely szűkössége miatt kicsi gépészeti helységben gondolkodnak megrendelőink. A 200 literes beépített HMV tartály, általános fürdési szokásokat figyelembe véve 2-3 fős családnak elég lehet, míg a nagyobb, 300 literes beépített HMV tartállyal ellátott rendszereink akár 4-5 fős családok igényeit is ki tudják szolgálni.

A Zubadan technológiának köszönhetően beépített HMV tartállyal ellátott Ecodan rendszereink 8, 11.2, és 14 kW-os teljesítményben érhetőek el, amely névleges teljesítmény akár -15°C külső hőmérsékleten is tisztán hőszivattyús technológiával előállítható, kiegészítő elektromos segéd fűtőpatron használata nélkül.

Az új ultra csendes Zubadan kültéri egység akár több, mint 10 dBA szinttel is halkabban képes üzemelni versenytársaihoz képest!

Az új ultra csendes Zubadan kültéri egység 8 és 11.2 kW-os teljesítményben érhető el (1 és 3 fázis egyaránt)