Rólunk

Egyszerűen, de nagyszerűen nyújtunk segítséget mindenben, ami egy fűtésrendszerrel kapcsolatban Önnek eszébe juthat. Legyen az egy teljesen új építésű ingatlan, vagy egy meglévő fűtésrendszer átalakításához köthető kivitelezés.

Szolgáltatásaink:

ÉRTÉKESÍTÉS – TERVEZÉS – KIVITELEZÉS – KARBANTARTÁS

Célunk, hogy minél gyorsabban és minél egyszerűbben megoldást találjunk Ön és Családja fűtés-hűtés rendszerének kivitelezésével kapcsolatos teendőiben. Az ehhez szükséges tervezés, árajánlat készítés, kivitelezés és egyeztetés felkészült kollegáinknak köszönhetően a lehető legrövidebb időn belül rendelkezésre áll.

Cégünk a Mitsubishi Electric cégcsoport, azon belül is a Zubadan Ecodan levegő-víz hőszivattyús rendszerrel, a szintén japán, prémium kategóriás Fujitsu Waterstage hőszivattyús rendszerrel, valamint a magyar háttérrel rendelkező Fisher e-HeatR hőszivattyús rendszerrel foglalkozik.

Mivel fűtésrendszer komplett kivitelezésével és tervezésével is foglalkozunk, ezért a rendszer szakszerű üzemeltetéséhez szükséges HMV és Puffer tárolókra is tudunk ajánlatot adni.

Kérdezzen! Kérjen ajánlatot! Mi segítünk 🙂

Ajánlatkéréshez kattintson a képre! 🙂