Rólunk

HŐSZIVATTYÚS FŰTÉST SZERETNÉK

Szolgáltatásaink:

ÉRTÉKESÍTÉS – TERVEZÉS – KIVITELEZÉS – KARBANTARTÁS

INGYENES AJÁNLATKÉRÉSÉRT KATT IDE!!

Célunk, hogy minél gyorsabban és minél egyszerűbben megoldást találjunk Ön és Családja fűtés-hűtés rendszerének kivitelezésével kapcsolatos teendőiben. Az ehhez szükséges tervezés, árajánlat készítés, kivitelezés és egyeztetés felkészült kollegáinknak köszönhetően a lehető legrövidebb időn belül rendelkezésre áll.

Meglévő fűtésrendszer korszerűsítésében, vagy új építésű ingatlan fűtésrendszerének megtervezésében is állunk rendelkezésre. Minden egyes hőszivattyúnk „H” tarifára alkalmas, ezáltal kedvezményes díjszabással üzemeltethető, így akár lefelezheti, vagy negyedelheti fűtésszámláját.

Cégünk a Mitsubishi Electric cégcsoport, azon belül is a Mitsubishi Zubadan Ecodan levegő-víz hőszivattyús rendszerrel, a szintén japán, prémium kategóriás Fujitsu Waterstage hőszivattyús rendszerrel, valamint a magyar háttérrel rendelkező Fisher e-HeatR hőszivattyús rendszerrel foglalkozik.

REFERENCIÁINK

Mivel fűtésrendszer komplett kivitelezésével és tervezésével is foglalkozunk, ezért a rendszer szakszerű üzemeltetéséhez szükséges HMV és Puffer tárolókra is tudunk ajánlatot adni.

Kérdezzen! Kérjen ajánlatot! Mi segítünk 🙂