Zubadan Ecodan Hydromodulos rendszerek

Ecodan split hydromodulos rendszerek

A split rendszerben az energiát hűtőközegként szállítjuk az épületig. A lemezes hőcserélő a beltéri Ecodan egységben található. A split rendszer növeli a berendezés hatékonyságát, jóval előnyösebb megoldás ha nagyobb távolságot kell áthidalni a beltéri és a kültéri egység között. A Mitsubishi Zubadan hőszivattyús szettek akár 80 méter hosszú hűtőköri csövezéssel is telepíthetjük.

A hydromodulok csak fűtő, vagy fűtő-hűtő változatokban kaphatóak. Az adott hőszivattyú szettekhez különböző típusú hydromodulokat használunk.

Ajánlatkérés

Ecodan hydromodul

A hydromdulos Zubadan Ecodan rendszereket elsősorban olyan épületekhez, lakásokhoz javasoljuk, ahol a hely szűkössége nem okoz problémát megrendelőink számára. A tervezés során már előre gondoskodnak megfelelő gépészeti helységről, ahová a hőszivattyú beltéri egységét, puffer tartályt és külön indirekt tárolós HMV tartályt is el lehet gond nélkül helyezni.

A Zubadan technológiának köszönhetően a hydromodulos Ecodan rendszereink 8, 11.2, 14 és 23 kW-os teljesítményben érhetőek el, amely névleges teljesítmény akár -15°C külső hőmérsékleten is tisztán hőszivattyús technológiával előállítható, kiegészítő elektromos segéd fűtőpatron használata nélkül. A rendszerek természetesen kaszkádolhatóak, így akár nagyobb, százas nagyságrendben is ki tudjuk szolgálni egy adott épület fűtési-hűtési igényét.

Az új ultra csendes Zubadan kültéri egység akár több, mint 10 dBA szinttel is halkabban képes üzemelni versenytársaihoz képest!

A Mitsubishi Zubadan rendszerek könnyen integrálhatóak okos otthon vezérlésekhez, illetve wifi modul beépítéssel okos otthon vezérlés nélkül is elérhetőek mobil applikáción keresztül. Az egyszerűbb wifi modulos vezérléshez csupán a gyári Mitsubishi MelCloud applikációt kell letölteni okos telefonunkra, vagy tabletünkre.

Okos otthon vezérléshez modbus csatlakozó beépítése szükséges. A Mitsubishi Zubadan hőszivattyúk modbus vezérlői egyszerű, gyors és könnyen kezelhető programozással minden igényt kielégítenek, így a családi házunk akár egyetlen eszközről (okos telefon, tablet) is irányíthatóvá válik.

Az új ultra csendes Zubadan kültéri 8 és 11.2 kW-os teljesítményben (1 és 3 fázis)